Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Het behandelplan

Bij de eerste afspraak wordt middels het stellen van vragen en lichamelijk onderzoek een duidelijk beeld verkregen van de klachten en eventuele oorzaken. Op basis daarvan stellen wij een persoonlijk behandelprogramma op.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Het belangrijkste onderdeel van de behandeling is de bewegingstherapie waarbij mensen begeleid worden in het doen van specifieke oefeningen. Deze therapie is bedoeld om door middel van oefeningen de spieren te versterken, de lichaamshouding te verbeteren en gewrichten te mobiliseren. In onze praktijk maken wij gebruik van een aantal specialisme ter behandeling van de klachten, zoals; sportfysiotherapie, echografie, dry needling en manuele therapie.

Behandeling aan huis

Is het voor jou niet mogelijk om naar ons te komen, dan komen wij graag naar jou. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan jouw gezondheid.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapie
Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hiermee is een behandeling door een fysiotherapie vrij toegankelijk. Je kunt je dus direct bij ons melden.


0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier