Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Verschillende beweegprogramma’s met sportbegeleiding

Fitness- en beweegprogramma’s zijn binnen de praktijk van Fysio Philipsen & Meijer altijd onder begeleiding. Deelname is mogelijk voor een bredere doelgroep en daarbij ontvang je ook nog eens advies op maat. Je sport onder begeleiding van een fysiotherapeut die kennis heeft van de diverse houdings- en bewegingsapparaten. Deze manier van begeleiding is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen:

  • Small-group training
  • Individuele fitness op vrije inloop
  • Fitness tijdens periode van fysiotherapeutische behandeling
  • Personal training

Wij bieden binnen deze abonnementen een vorm van actief bezig zijn, voor iedereen die zijn of haar conditie in stand wilt houden.  De abonnementsvormen zijn bedoeld voor iedereen die graag wilt sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut met een minimaal risico op blessures. De programma’s zijn niet alleen gericht op mensen met lichamelijke klachten, minder validen, mensen die al een traject hebben lopen bij de fysiotherapeut of mensen met een chronische aandoening, maar ook op deelnemers zonder onderliggende problematiek op beweeggebied die onder begeleiding willen sporten.

Trainingsschema op maat

Naast factoren als discipline, structuur en geduld moet je ook kijken naar persoonlijke aspecten die jouw prestaties tijdens het sporten beïnvloeden. Heb je een sportverleden, blessureverleden of ben je revaliderende van een operatie? Al deze factoren worden meegenomen in een trainingsschema op maat die gemaakt wordt voorafgaand de sportbegeleiding. Op deze manier kun je verantwoord en optimaal sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en je eigen sportschema.

Sporten onder begeleiding: wat Fysio Philipsen & Meijer te bieden heeft

Onze kracht is gebaseerd op nauwe samenwerking met diverse professionals met verschillende scholingsachtergronden. Door samen te werken met professionals op het gebied van fysiotherapie en sportbegeleiding creëeren we een team van gepassioneerde, opgeleide en ervaren professionals. Sporten onder begeleiding met en fysiotherapeut bieden wij aan voor een zo optimaal mogelijk resultaat voor de sporter. Met een training op maat passend bij jou, weet jij precies waar je aan kunt werken om je lichamelijke prestaties te ondersteunen of te verbeteren. Mocht je hulp nodig hebben van de fysiotherapeut, dan is deze aanwezig met sporten onder begeleiding.

Neem contact op met Fysio Philipsen & Meijer of maak een eerste afspraak.

 

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Budel, Lierop, Leende, Stramproy, Nederweert, Someren, Soerendonk, Valkenswaard, Liessel, Sterksel, Asten, Weert, Ospel, Maarheeze, Heeze, Meijel en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Hunsel, Kelpen, Ittervoort, Haelen, Roermond, Haler, Beegden, Swartbroek, Neeritter, Wessem, Horn, Herten, Stevensweert, Maasbracht, Leveroy, Tungelroy, Panheel, Baexem, Heel, Heythuysen, Thorn, Echt en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier