Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Als sportfysiotherapeut behandelen wij mensen die na ziekte of blessures weer aan het werk willen of weer willen sporten.

 

Sport je graag? Of overweeg je een sportieve activiteit te gaan doen?

Dan kunnen wij u met sportfysiotherapie helpen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij een blessure. Maar advies over de opbouw van de training, over schoenen en braces of bij de keuze van een sport die bij u past is ook mogelijk.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wij behandelen mensen die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Wij begeleiden en adviseren ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. Ook zien wij andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Als sportfysiotherapeut weten wij welke eisen een sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en wat de motivatie van sporters is.

 

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier