Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Echografie

Voor het diagnosticeren van blessures, slijmbeursontstekingen en gewrichtsklachten gebruiken wij echografie.

Wij werken met de meest moderne echografie apparatuur

Voor het diagnosticeren van blessures, slijmbeursontstekingen en gewrichtsklachten gebruiken wij echografie. Deze techniek beoordeelt de schade aan het bewegingsapparaat.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Deze techniek beoordeelt de eventuele schade aan het bewegingsapparaat, doordat de diagnose helder is zal er meer zekerheid zijn over de behandelopties. Bij deze echografie wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven om beelden van beschadigde structuren, zoals spieren, gewrichten, ontstekingen en scheuren te kunnen beoordelen. Dit is veilig en pijnloos en kan vaker worden ingezet om de voortgang van het herstelproces te kunnen beoordelen. Door optimaal zicht te hebben op het aangedane lichaamsdeel, kunnen we beter de pijn, het ongemak en de aanbevelingen voor de revalidatie of herstelproces begrijpen.

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier