Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Ontstaan schouderklachten

Schouderpijn kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Dit kan komen door overbelasting of langdurige herhaling van bepaalde bewegingen tijdens bijvoorbeeld sport of werk. De overbelasting kan irritaties en ontstekingen in de schouder veroorzaken waardoor je pijn ervaart. Schouderpijn is complex en kan tevens worden veroorzaakt door problemen die zich op andere gebieden plaatsvinden (te denken aan juiste balans op het gebied van stress, voeding, slaap en beweging). Onderzoek heeft aangetoond dat er een grote samenhang bestaat tussen het algeheel welbevinden en schouderpijn. Onze gespecialiseerde schouderfysiotherapeuten zullen je helpen om erachter te komen welke factoren bij jou van invloed zijn. Schouderklachten worden vaak als erg vervelend ervaren, bij Fysio Philipsen & Meijer kun je daarom binnen 2-3 dagen terecht. 

Het stellen van een juiste diagnose van je schouderklachten is van enorm groot belang. Dit is het startpunt van je behandeling en bepaald direct de richting van de het revalidatietraject. Wij zien helaas dat er vaak ten onrechte diagnoses worden gesteld die niet aansluiten bij de daadwerkelijke klacht. Wij zetten graag onze expertise in om jou op de juiste manier te helpen het herstel in gang te zetten!

Dagelijkse werkzaamheden met schouderpijn

Vaak wordt aangeraden om de dagelijkse werkzaamheden weer te hervatten indien dat mogelijk is. Hierbij moet je wel proberen om de schouder zoveel mogelijk te ontlasten en niet teWel moet je proberen om de schouder zoveel mogelijk te ontlasten. Bewegingen die als pijnlijk worden ervaren en zware belasting van de schouder moet je zoveel mogelijk voorkomen. Wil je het sporten weer oppakken of de juiste bewegingen maken met je schouder om het herstelproces te versnellen? Dan kan de gespecialiseerde schouderfysiotherapeut van Fysio Philipsen & Meijer jou hiermee helpen.

Verschillende blessures aan de schouder

Blessures aan de schouder zijn vaak gecompliceerde aandoeningen die veel aandacht nodig hebben. Of je nu kampt met een slijmbeursontsteking, frozen shoulder of artrose, een goed behandelingsproces is altijd noodzakelijk. Wat vaak terugkomt in deze processen is een schouderfysiotherapeut. Speciale schouder fysiotherapie zorgt voor een optimaal resultaat. Door veel te trainen en specifieke oefeningen uit te voeren, zal het herstel van de schouderblessure optimaal genezen. Fysio Philipsen & Meijer werkt samen met verschillende medisch specialisten uit omliggende ziekenhuizen om op een laagdrempelige manier te overleggen indien nodig. 

Veelvoorkomende schouderblessures zijn:

Contact opnemen met Fysio Philipsen & Meijer

Heb jij last van schouderklachten zoals schouderpijn of een schouderblessure en wil je graag samen met een gespecialiseerde schouderfysiotherapeut de mogelijkheden bekijken om je schouder te ontlasten? Neem dan contact op met Fysio Philipsen & Meijer en we bepalen samen met jou het juiste fysio traject.

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Maarheeze, Heeze, Stramproy, Soerendonk, Nederweert, Ospel, Budel, Liessel, Leende, Weert, Meijel, Valkenswaard, Asten, Lierop, Sterksel, Someren en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Thorn, Wessem, Panheel, Swartbroek, Haelen, Herten, Beegden, Horn, Haler, Neeritter, Tungelroy, Heythuysen, Ittervoort, Roermond, Echt, Maasbracht, Kelpen, Stevensweert, Hunsel, Leveroy, Baexem, Heel en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier