Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom hebben we gespecialiseerde revalidatieprogramma's ontwikkeld om aan specifieke behoeften te voldoen. Of je nu herstelt van een knieprothese, heupprothese, schouderprothese, hartproblemen, longaandoeningen, sportblessures of een voorste kruisbandletsel, ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden naar een optimaal herstel.

 

Revalidatie na knieprothese

Onze revalidatie na knieprothese richt zich op het herstellen van de mobiliteit en kracht in het kniegewricht. We zullen je begeleiden bij het geleidelijk opbouwen van de belasting en het herwinnen van je vertrouwen in jouw knie, zodat je weer optimaal kunt genieten van een actieve levensstijl.

Revalidatie na heupprothese

Na een heupprothese is het belangrijk om de mobiliteit, de kracht en de functionaliteit van de heup te herstellen. Onze gespecialiseerde revalidatie zal jou helpen om jouw heupfunctie te optimaliseren en de dagelijkse activiteiten zonder beperkingen te hervatten.

Revalidatie na schouderprothese

Een schouderprothese kan een enorme uitdaging vormen. De afgelopen jaren worden deze operaties steeds meer uitgevoerd door orthopeden en chirurgen. De revalidatie van een schouderprothese kan erg complex zijn, maar onze fysiotherapeuten hebben inmiddels een uitgebreide expertise opgebouwd in de revalidatie na een schouderprotehse. Ons team zal je begeleiden bij het herwinnen van de schoudermobiliteit en kracht, om tot een zo optimaal mogelijk herstel te komen. Voor meer informatie over de plaatsing van een schouderprothese, klik hier

Hartrevalidatie / Coronair Beweegprogramma

Ons hartrevalidatieprogramma is ontworpen om patiënten met hartproblemen te ondersteunen. We bieden veilige en effectieve oefeningen en begeleiding om je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en jouw vertrouwen te herstellen na een hartaandoening. Voor meer informatie over het coronair beweegprogramma klik je hier.

Longrevalidatie

Bij longrevalidatie richten we ons op ademhalingstechnieken en een uitgebreide revalidatie met verschillende oefeningen om zodoende de longfunctie te verbeteren en de symptomen van longaandoeningen te verminderen, zodat je gemakkelijker kunt ademen en een actiever leven kunt leiden.

Sportrevalidatie

Onze sportrevalidatieprogramma's zijn op maat gemaakt om atleten te helpen bij het herstellen van sportgerelateerde blessure. Je werkt samen met verschillende therapeuten om zo een optimaal mogelijk herstel van je blessure te bewerkstelligen. Ons doel is om jou zo snel mogelijk weer in topvorm te krijgen en je klaar te stomen voor een veilige terugkeer naar sport.

Voorste Kruisband Revalidatie

Een voorste kruisbandblessure kan erg frustrerend en een grote teleurstelling zijn, maar onze kniespecialisten zullen je begeleiden bij een grondige revalidatie om de stabiliteit van je knie te herstellen en je terug te brengen naar het oude niveau van sport en activiteiten. Voor meer informatie over de revalidatie na een voorste kruisband, klik hier. 

Jouw revalidatie begint hier!

Onze benadering van revalidatie is persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zullen we een op maat gemaakt behandelplan opstellen om zodoende een optimaal herstel te realiseren.

Bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer zijn we gespecialiseerd in de actieve benadering. We kijken samen met jou naar je persoonlijke doelen en proberen het programma zo veel mogelijk in samenspraak op te stellen. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw doelen te bereiken!

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier