Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Binnen onze praktijk staat jouw gezondheid en welzijn centraal. Ons team van toegewijde, enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten bieden een breed scala aan specialisaties aan om jou te helpen herstellen, presteren en jouw levenskwaliteit te verbeteren. Onze fysiotherapeuten werken intensief met elkaar samen. Dit kan betekenen dat je tijdens je behandeltraject door meerdere fysiotherapeuten wordt gezien. Dit zal natuurlijk enkel in overleg gebeuren. Wij streven er zo naar om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te bereiken. Indien wij de juiste specialisatie niet in huis hebben zullen wij jou helpen om de juiste weg naar herstel te vinden. Hiervoor werken wij nauw samen met verschillende andere disciplines, specialisten en huisartsen in de regio.

In onze laagdrempelige en persoonlijke manier van werken proberen wij uniek te zijn. Mocht je vinden dat wij iets kunnen verbeteren, dan horen wij dit natuurlijk ook graag. Ontdenk hoe onze expertise op het gebied van onder andere manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologiefysiotherapie, dry needling en schouderfysiotherapie jou kan helpen. 

Manuele therapie

Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van bewegingsbeperkingen in gewrichten. Manuele therapie kan jou helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van mobiliteit en het herstellen van normale functie. Wij geloven dat de inzet van manuele therapie het meest effectief is wanneer het gecombineerd wordt met andere behandelspecialismen. In samenspraak met de patiënt wordt een op maat gemaakt behandelplan samengesteld voor een optimaal resultaat.

Sportfysiotherapie

Of je nu een professionele atleet bent of gewoon graag (recreatief) actief bent, onze sportfysiotherapeuten begrijpen de eisen van sport op jouw lichaam. We bieden aangepaste behandelingen aan om sportblessures te voorkomen, te behandelen en jouw prestaties te optimaliseren. Ook voor uitgebreide loopanalyses ben je bij ons op het juiste adres. Inmiddels hebben verschillende (top)sporters de weg naar onze praktijk weten te vinden voor een optimale behandeling van hun klachten.

 

Oncologiefysiotherapie

Onze oncologiefysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten die een oncologisch ziektetraject doormaken of hebben doorgemaakt. Samen wordt er gekeken naar de persoonlijke doelen om de bijwerking van behandeling te verminderen en de kwaliteit van leveren te verbeteren. We bieden persoonlijke begeleiding en oefeningen aan om kracht, uithoudingsvermogen en welzijn te bevorderen.

 

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is gericht op het verminderen van vochtophoping in het lichaam, vaak veroorzaakt door aandoeningen zoals lymfoedeem. Onze gespecialiseerde oedeemtherapeuten bieden technieken om vochtafvoer te verbeteren en jouw comfort te vergroten.

Dry needling

Dry needling is een effectieve methode om spierspanning en pijn te verminderen door middel van dunne naalden. Onze bekwame therapeuten passen deze techniek toe om triggerpoints en spierknopen aan te pakken.

Schouderspecialisatie

Schouderproblemen kunnen een grote impact hebben op jouw dagelijkse activiteiten. Bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer hebben we ons toegelegd op de behandeling van (complexe) schouderproblematiek. Er wordt door onze schouderexpert een uitgebreide analyse van jouw klachten gemaakt. Hierna volgt er een uitgebreide uitleg over de aard van de klachten en wat de beste weg is naar een zo optimaal mogelijk herstel. Verschillende specialisten uit de regio weten onze praktijk inmiddels ook te vinden voor de doorverwijzing van hun schouderpatiënten. Kijk op de pagina Schouderrevalidatie voor meer informatie. 

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier