Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Op 28 september 2019 openden we voor het eerst de deur van onze nieuwe locatie op Molenakker te Weert. Na een verbouwing van ongeveer zes maanden openden we dan eindelijk voor ook voor patiënten de deuren van onze nieuwe praktijk. Al snel konden we de eerste nieuwe patiënten verwelkomen. De uitbraak van het coronavirus gooide helaas al snel roet in het eten. Op 1 april 2020 hebben we besloten om de fysiotherapiepraktijk op Molenakker en in Ell tijdelijk te sluiten. 

 

Na een periode van zes weken konden we de fysiotherapiepraktijk op Molenakker weer openen. Op 1 augustus 2021 telt ons team van fysiotherapeuten op Molenakker zes personen. Dit zijn: praktijkeigenaren Joost Philipsen (sportfysiotherapeut) en Kevin Meijer (MSc. Manueel therapeut), Yvette Maes (MSc. Revalidatiewetenschappen), Nino Eijer (Algemeen fysiotherapeut, hartrevalidatietherapeut) en Brechtje Huigevoort (Oncologiefysiotherapeut, Oedeemtherapeut). 

 

De fysiotherapiepraktijk op Molenakker staat voor een moderne, frisse en actieve benadering van het vak fysiotherapie. Een actieve levensstijl staat bij onze fysiotherapeuten hoog in het vaandel. Waar mogelijk zullen wij onze patiënten stimuleren op een gezonde manier te bewegen. Dit vormt veelal de basis in het voorkomen en verhelpen van klachten. Ondersteundend passen wij 'hands-on' behandelingen toe waar wij denken dat dit het genezingsproces stimuleert.

Wij verzorgen onder andere:

Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Oedeemtherapie
Oncologiefysiotherapie
Dry Needling
Schouderspecialisatie

Ook maken wij als fysio therapiepraktijk in Weert gebruik van de fasciliteiten van voetbalvereniging DESM te Leuken. Met name in de eindfase van een revalidatie hebben wij bij voetbalvereniging DESM op Leuken de mogelijkheid om sportspecifiek te revalideren. Verschillende collega's van ons fysiotherapie team zijn woonachtig in de wijk Leuken en zelf lid van voetbalvereniging DESM. Zij verzorgen hier op maandag een gratis inloopspreekuur voor leden van de voetbalvereniging. 

Wil je graag een afspraak maken op onze fysiotherapie praktijk op Molenakker of met onze fysio op Leuken (leden DESM)? Neem dan contact op via het contactformulier, e-mail, whatsapp of geef ons simpelweg een belletje!

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Sterksel, Someren, Lierop, Stramproy, Asten, Liessel, Budel, Heeze, Soerendonk, Valkenswaard, Leende, Ospel, Weert, Meijel, Nederweert, Maarheeze en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Tungelroy, Haelen, Heythuysen, Leveroy, Horn, Panheel, Echt, Stevensweert, Beegden, Baexem, Swartbroek, Neeritter, Herten, Wessem, Maasbracht, Ittervoort, Roermond, Kelpen, Thorn, Haler, Heel, Hunsel en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier