Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

In september 2019 ontvingen we de sleutel van voormalig wijkgebouw 'de Spil'. Na een verbouwing van zes maanden openden we op 1 maart 2020 de deuren van onze nieuwe vestiging. Inmiddels is de vestiging in Weert uitgegroeid tot een beweegcentrum met onder andere de disciplines fysiotherapie, huidtherapie en diëtetiek. De praktijk is gelegen in de wijk Molenakker aan de rand van de nieuwbouw wijk Laarveld (gelegen aan de rand van de wijk Laar). 

 

Op 1 maart 2023 telt ons team van fysiotherapeuten zes personen:  Joost Philipsen (sportfysiotherapeut) en Kevin Meijer (MSc. Manueel therapeut), Nino Eijer (MSc. Sportfysiotherapeut io, hartrevalidatietherapeut), Brechtje Huigevoort (Oncologiefysiotherapeut, Oedeemtherapeut), Celine van Neerven (Algemeen fysiotherapeut) en Kim van Geleuken (Algemeen fysiotherapeut).

 

De fysiotherapiepraktijk staat voor een actieve benadering van het vak. Wij geloven dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan het verhelpen en voorkomen van allerlei uiteenlopende klachten aan het beweegapparaat. De vestiging op Molenakker heeft een ruime oefenzaal, die gebruikt wordt voor revalidatie en fysiofitness. Wij stimuleren mensen om ook in hun alledaagse leven regelmatig te bewegen. Indien nodig komen wij ook aan huis. Zodoende faciliteren wij ook fysiotherapie op Laarveld, Laar, Leuken, Molenakker, de Biest, Keent, Boshoven, Groenewoud en de andere wijken gelegen in de gemeente Weert. 

De volgende disciplines bieden wij aan:

Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Oedeemtherapie
Oncologiefysiotherapie
Dry Needling
Schouderspecialisatie
Hartrevalidatie

Wil je graag een afspraak maken op onze fysiotherapie praktijk op Molenakker of ben je geïnteresseerd over aan huis fysiotherapie op Laarveld, Laar, Molenakker, Leuken, de Biest, Keent, Boshoven of Groenewoud? Neem dan contact op via het contactformulier, e-mail, whatsapp of geef ons simpelweg een belletje!

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Budel, Lierop, Heeze, Someren, Maarheeze, Valkenswaard, Stramproy, Sterksel, Leende, Soerendonk, Asten, Nederweert, Liessel, Meijel, Weert, Ospel en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Heel, Tungelroy, Haelen, Heythuysen, Panheel, Wessem, Haler, Beegden, Echt, Ittervoort, Leveroy, Herten, Roermond, Thorn, Baexem, Maasbracht, Swartbroek, Neeritter, Horn, Stevensweert, Kelpen, Hunsel en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier