Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

In september 2019 kregen we de sleutel van het voormalige wijkgebouw 'de Spil'. Na een zes maanden durende verbouwing openden we op 1 maart 2020 met trots de deuren van onze splinternieuwe vestiging. Wat ooit begon als een veelbelovend project, groeide uit tot een bloeiend beweegcentrum in Weert, gevestigd in de bruisende wijk Molenakker aan de rand van de dynamische wijk Laar.

Sinds die opening in 2020 heeft onze vestiging in Weert een transformatie ondergaan, waarbij we nu diverse disciplines aanbieden, waaronder fysiotherapie, huidtherapie en diëtetiek. De wijk Molenakker vormt het levendige decor voor ons centrum, dat niet alleen diensten verleent aan Laar maar ook aan omliggende buurten zoals Laarveld, Leuken, de Biest, Keent, Boshoven, en Groenewoud. 

Op 01 januari 2024 bestaat ons team van fysiotherapeuten uit zeven bevlogen professionals: Joost Philipsen (sportfysiotherapeut) en Kevin Meijer (MSc. Manueel therapeut), Nino Eijer (MSc. Sportfysiotherapeut io, hartrevalidatietherapeut), Brechtje Huigevoort (Oncologiefysiotherapeut, Oedeemtherapeut), Celine van Neerven (Algemeen fysiotherapeut), Kim van Geleuken (Algemeen fysiotherapeut) en Joëlle Velter (Algemeen fysiotherapeut). 

Bij onze fysiotherapiepraktijk staat een actieve benadering van het vak centraal. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl niet alleen helpt bij het verhelpen, maar ook bij het voorkomen van uiteenlopende klachten aan het beweegapparaat. Onze locatie op Molenakker beschikt over een ruime oefenzaal, die niet alleen wordt gebruikt voor revalidatie en fysiofitness, maar ook als ruimte waar we mensen aanmoedigen om regelmatig te bewegen, zelfs in hun dagelijks leven. En als het nodig is, bieden we ook fysiotherapie aan huis.

Onze praktijk biedt een scala aan disciplines aan, waaronder:

  • Manueel therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Oncologiefysiotherapie
  • Dry Needling
  • Schouderspecialisatie
  • Hartrevalidatie

Heb je interesse in een afspraak bij onze fysiotherapiepraktijk op Molenakker of ben je geïnteresseerd in aan huis fysiotherapie in Laar, Laarveld, Molenakker, Leuken, de Biest, Keent, Boshoven of Groenewoud? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, e-mail, WhatsApp of geef ons simpelweg een belletje! We staan klaar om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken, waar je ook woont in de prachtige gemeente Weert.

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier