Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Fysiotherapie Philipsen & Meijer is een maatschap, opgericht in 2020. De praktijk betreft een uitbreiding van de eenmanszaak Fysiotherapie Philipsen, die reeds meer dan 15 jaar naam heeft gemaakt in de regio Leudal en Weert. Wij beschikken over een moderne fysiotherapie praktijk met vestigingen in Weert en Ell. In beide praktijken beschikken we over ruime fasciliteiten op het gebied van behandeling en training. De fysiotherapeuten volgen jaarlijks meerdere bijscholingen en zijn zo op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten binnen de fysiotherapie. 

Fysio Weert
Laagdrempelig, persoonlijk en betrokken

Zijn de kernwaarden van onze praktijk. We benaderen ieder individu volgens het mens-tot-mens principe. Bij ons voel je je geen nummer maar wordt er getracht een goede therapeut-patiënt relatie op te bouwen. We behandelen niet de rug of schouder, maar juist de persoon achter deze klachten. Indien we er op het gebied van je klachten samen niet uitkomen, zullen we je altijd helpen om elders de juiste oplossing voor je klachten te vinden. Dagelijks proberen we de fysio in Weert te zijn die deze kernwaarden uitdraagt.

 

Fysio in Weert met behandeling volgens laatste wetenschappelijke inzichten

Onze fysiotherapeuten volgen jaarlijks meerdere wetenschappelijke scholingen om hun kennisniveau verder uit te breiden. Zo behandelen we volgens de laatste evidentie binnen het fysiotherapeutisch handelen. Ieder heeft zijn eigen specialisme en werkt binnen zijn of haar domein. De cursussen en scholingen die we doen sluiten hier dan weer naadloos op aan. Lees op onder andere onze pagina's voor schouderspecialisme, enkelspecialisme, kniespecialisme of rugspecialisme meer over wat deze behandelingen inhouden en voor jou kunnen betekenen. 

Vrijblijvend contact Fysio Weert

We begrijpen dat mensen met vragen zitten alvorens ze een afspraak willen maken. Wat kunnen wij voor jou betekenen en is het zinvol om een afspraak in te plannen? Zijn er dingen die je zelf al kunt doen om (pijn)klachten te verminderen? Om die reden bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend via telefoon, email of whatsapp contact te hebben om je twijfels weg te nemen. Kijk op onze contactpagina voor onze gegevens en neem snel vrijblijvend contact op met een van onze fysiotherapeuten in Weert. 

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Liessel, Heeze, Lierop, Meijel, Valkenswaard, Sterksel, Maarheeze, Leende, Someren, Budel, Weert, Soerendonk, Stramproy, Nederweert, Ospel, Asten en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Heel, Ittervoort, Beegden, Haler, Wessem, Swartbroek, Heythuysen, Herten, Echt, Neeritter, Kelpen, Tungelroy, Thorn, Hunsel, Haelen, Stevensweert, Maasbracht, Leveroy, Baexem, Panheel, Horn, Roermond en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route

Ervaart u klachten? Doe er iets aan!
Wij helpen u er graag vanaf.

Wilt u voor het eerst een afspraak maken in onze praktijk? Schrijft u zich dan in als patiƫnt via het patiƫntenportaal rechts boven in beeld! U kunt dan tevens uw voorkeursdagen en -tijden aan ons doorgeven.
Vestiging Weert Molenakkerplein 115 6003 BN Weert
Vestiging Ell Magnoliastraat 26 6011 RH Ell
DeFysiotherapeut Lid van branchevereniging Koninklijk Nederlands
Genootschap voor Fysiotherapie
Maak een eerste afspraak
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier