Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Al geruime tijd staan wij met passie klaar om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen. Wist je dat wij met trots de officiële fysiotherapeutische partner zijn van voetbalvereniging DESM uit Weert (Leuken), gelegen op sportpark 'de Moeësdiêk'?

Bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer begrijpen we als geen ander het belang van de juiste zorg, vooral in de wereld van sport en fysieke activiteit. Onze enthousiaste fysiotherapeuten zijn er speciaal voor jou, om je te ondersteunen en begeleiden bij blessures, revalidatie en het optimaliseren van jouw prestaties op het veld.

Wat maakt onze praktijk zo uniek?

  1. Ervaring en Expertise: Onze praktijk beschikt over jarenlange ervaring in het behandelen van diverse fysieke klachten en blessures. Onze fysiotherapeuten zijn hooggekwalificeerd en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie.

  2. Persoonlijke Benadering: Bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en stellen een op maat gemaakt behandelplan op om jouw herstel te bevorderen.

  3. Samenwerking met onder andere voetbalvereniging DESM, maar ook andere sportverenigingen: Onze langdurige samenwerking met voetbalvereniging DESM getuigt van wederzijds vertrouwen. Wij zijn er trots op deel uit te maken van deze mooie vereniging en de sportieve gemeenschap in Weert (Leuken).

  4. Gemakkelijke Toegang: Met twee praktijken, gelegen op Molenakker te Weert en in Ell (Leudal), zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor leden van voetbalvereniging DESM en andere sportliefhebbers in de regio. Op maandagavond van 18:00 uur tot 18:45 uur is een gratis inloopspreekuur voor leden van v.v. DESM op Sportpark 'de Moeësdiêk'. 

Of je nu een toegewijde sporter bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige fysiotherapie, bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer ben jij in goede handen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en je weer actief op het voetbalveld te zien!

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier