Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Joost Philipsen

Joost Philipsen heeft Fysiotherapie Philipsen in 2007 opgericht en gevestigd in Ell. Na het afronden van zijn studie is hij in 2001 gaan werken als fysiotherapeut bij diverse praktijken in de regio. In 2009 heeft Joost zich verder gespecialiseerd als sportfysiotherapeut. Hierdoor is actiever herstel en revalidatie bij blessures mogelijk. In 2016 is de vestiging in Weert geopend op de Dr. Schaepmanstraat 37, in de sportschool Loods 37. In 2020 is deze vestiging verhuist naar een andere locatie, in de wijk Molenakker te Weert. 

De aandachtsgebieden van Joost richten zich met name op blessures en klachten aan de knie, enkel, nek en schouder. In de afgelopen jaren heeft de praktijk een nauwe samenwerking opgebouwd met verschillende orthopedisch chirurgen in de regio. Tevens is de praktijk verbonden aan verschillende sportverenigingen in de regio. Joost is uiterst gedreven en gespecialiseerd in zijn vak.

“Wij staan voor onze praktijk; waar je makkelijk binnenstapt, persoonlijk geholpen wordt en waar je je meteen op je gemak voelt. Dat is volgens mij niet alleen prettig, maar draagt ook nog eens bij aan een goed herstel!” 

LinkedIn

BIG: 99055596704

Kevin Meijer

Kevin Meijer is sinds 2012 werkzaam bij Fysiotherapie Philipsen. In 2020 is Kevin toegetreden tot de maatschap en is de praktijk verder gegaan onder de naam Fysiotherapie Philipsen.& Meijer. Hij heeft in 2011 de opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond. In 2018 heeft hij zijn masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie te Nijmegen afgerond en staat hij ingeschreven in het deelregister voor Manueel Therapie. Tevens is hij van 2011 tot 2017 als fysiotherapeut werkzaam geweest in het Elkerliek Ziekenhuis en het Elkerliek Sport Medisch Centrum waar hij veel brede kennis en ervaring heeft opgedaan in de klinische fysiotherapie en de (top)sport specifieke fysiotherapie. Zijn interesse in en affiniteit met sport & bewegen zijn geïntegreerd in zijn behandelingen. Hij stimuleert mensen om na behandeling van de primaire klacht,  de belasting op een juiste manier op te bouwen en te onderhouden om klachten in de toekomst te voorkomen.

De aandachtsgebieden van Kevin zijn onder andere complexe schouderproblematiek, elleboogproblematiek, wervelkolomproblematiek en enkel-/voetklachten. De laatste jaren heeft hij zijn expertise rondom schouderklachten enorm uitgebreid. Door het volgen van cursussen in binnen- en buitenland en het contact met schouderfysiotherapeuten door het land is hij op de hoogte van de laatste wetenschappelijke kennis rondom de 'no-nonsense' benadering van schouderklachten. Kevin's uitgangspunt hierbij is: "Ik behandel geen schouderklachten, maar de persoon mét schouderklachten". 

“Mens sana in corpore sano – Een gezonde geest in een gezond lichaam”,  is voor ons een inspirerend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. Een mens is gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is.

LinkedIn

BIG: 49914406604

Nino Eijer

Nino Eijer heeft in 2020 de bacheloropleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tevens studeerde hij in 2016 af als personal trainer aan het CIOS te Sittard. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij momenteel fysieke trainer bij PTA waar hij zich toelegd op de veeleisende lichamelijke fitheid die de tennissport vraagt. Sinds 2021 heeft Nino de cursus Hartrevalidatie afgerond en zodoende een expertise ontwikkeld in de behandeling van patiënten met cardiale (hart-) problematiek. Door zijn sportieve achtergrond en affiniteit voor sport probeert hij patiënten te stimuleren en coachen binnen en naar een gezond beweeggedrag. Zijn passie voor het vak fysiotherapie en de hieruit resulterende werklust brengt hij dan ook graag over binnen de fysiotherapiepraktijk Philipsen & Meijer.

LinkedIn

BIG: 19927868004

 

Brechtje Huigevoort

Brechtje is per maart 2021 werkzaam in onze praktijk.
Zij heeft haar opleiding tot fysiotherapeut afgerond in 2005 aan de Avans Hogeschool Breda. Vanaf die tijd heeft zij in meerdere particuliere praktijken gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar in Weert. In de jaren na haar studie fysiotherapie heeft zij haar door middel van verschillende hbo-studies haar expertise uitgebreid. Zo heeft zij de opleidingen tot oncologisch en oedeem fysiotherapeut afgerond en is zij sinds 2012 zeer actief toe gaan leggen op het gebruik van dry needling als behandelmethode bij patiënten met uiteenlopende klachten. In 2016 heeft zij haar accreditatie tot golf fysiotherapeut behaald en is zij toegetreden tot de GPA (‘Golf Physio Association’). Daarnaast is zij sinds 2019 ook nog blcn-geregistreerd leefstijlcoach. Een bij de BLCN aangesloten leefstijlcoach helpt mensen om, op onder andere het gebied van bewegen, betere keuzes te maken om een leven te leiden waar zij zich goed bij voelen!

"Als gepassioneerd prikkelbaar vind ik niets leuker dan mensen te behandelen, motiveren en enthousiasmeren om actief en zelfstandig te (leren) werken aan eigen gezondheid."

LinkedIn

BIG: 09064584704

Celine van Neerven

Celine heeft zich in juli 2021 aan ons team toegevoegd.
Ze heeft net daarvoor haar bachelordiploma Fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. In haar stages heeft ze al veel ervaring opgedaan in het werken bij verschillende 1e-lijns praktijken. Daarnaast is ze sinds een aantal jaar actief in de medische staf van de KNVB. Hier is ze verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding van de meiden O-13. 

 

LinkedIn

BIG: 29929545704

Kim van Geleuken

Kim van Geleuken is onze nieuwste aanwinst. Zij haalde haar bachelor diploma Fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Gedurende haar stages heeft ze ervaring op mogen doen binnen zowel de 1e- als 2e-lijns fysiotherapeutische zorg. Vanaf 1 juli 2022 is ze werkzaam binnen Fysiotherapie Philipsen & Meijer. Kim: "mijn interesses binnen de fysiotherapie zijn op dit moment nog zeer breed. De komende periode zal ik gaan ondervinden welke vakgebieden mij het meest aanspreken." Naast haar werk als fysiotherapeute is ze ook werkzaam als zorgassistente op een psychogeriatrische afdeling. Daarnaast is ze regelmatig te vinden in de sportschool, op de tennisbaan en op de mountainbike. Haar affiniteit met gezondheid en bewegen probeert ze ook over te brengen op de patiënten binnen onze praktijk. Je kunt Kim zowel op de vestiging in Ell als op de praktijk in Weert tegenkomen.

LinkedIn

BIG: 

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier