Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Colofon en disclaimer

De webpagina https://www.fysiophilipsenmeijer.nl is het officiële orgaan van Fysiotherapie Philipsen  
Molenakkerplein 115 
6003 BN Weert
KVK 14115033

Disclaimer
Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Fysiotherapie Philipsen. De inhoud; teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Fysiotherapie Philipsen. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website(s) besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website aanwezige informatie. Fysiotherapie Philipsen is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Auteursrecht
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content, delen daarvan, foto’s of afbeeldingen maken inbreuk op intellectuele rechten van Fysiotherapie Philipsen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fysiotherapie Philipsen is het overnemen van content of delen daarvan (in de breedste zin van het woord), foto’s of afbeeldingen niet toegestaan. Word de inhoud op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website gebruikt, dan is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende nodig.

Privacy
Zie ook wel onze privacy pagina.

Samenwerkingen & links
Op onze partnerpagina worden nuttige links geplaatst. Fysiotherapie Philipsen tracht enkel met organisaties samen te werken die een meerwaarde voor onze bezoekers kunnen bieden. Op deze website van Fysiotherapie Philipsen is dan ook een aantal verwijzingen (links) opgenomen naar websites van derden. Deze links vallen buiten de controle van Fysiotherapie Philipsen en zo kan onze praktijk dan ook nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derden waarnaar verwezen wordt. Enkele van deze partners zijn: Personalbodycare.nl - Personal training en voedingsadvies onder begeleiding in Blerick, Venlo. Quadrivasclinic - Een unieke diepweefselmassage zorgt voor een natuurlijk herstel van de bloedcirculatie en een gezonder lichaam. Lijf, sport & middelen is ook een bezoek waard.

Website totstandkoming
In nauwe samenwerking met Cross Internet; een webdesign- en online marketingbureau uit Nederweert, is deze website opnieuw ontworpen binnen de huisstijl en technisch ontwikkeld. De samenstelling van de content van deze website is tot stand gekomen binnen een prettige samenwerking tussen Cross internet en Fysiotherapie Philipsen. 

Redactie
Deze website wordt door zowel het webcare team van Fysiotherapie Philipsen alsook de marketing-communicatie medewerkers van Cross internet onderhouden.

Vragen?
Vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met ons op via info@fysiophilipsenmeijer.nl 
Wij helpen uiteraard graag verder.

0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier