Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
23-03-2020

Sluiting praktijk vanwege Coronavirus

Beste patiënten en zorgcollega’s,

Met pijn in ons hart hebben we vanochtend besloten om de praktijk om gezondheidsoverwegingen met ingang van vandaag tijdelijk te sluiten en, indien nodig, enkel de acuut noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te leveren. De algemene gezondheid van onszelf en onze patiënten heeft bij ons de hoogste prioriteit. Met alle inzichten en kennis die we op dit moment over het Coronavirus hebben, komen we maar tot één eerlijke conclusie en dat is dat we de veiligheid van onze patiënten in onze praktijk op dit moment niet kunnen garanderen. Risicogroepen in onze samenleving moeten in bescherming worden genomen. De beste manier om dit te doen is afstand houden van elkaar, om ongewenste verspreiding te voorkomen.

Dit betekent dat alle afspraken die gepland staan voor de periode 23 maart tot 6 april 2020 komen te vervallen. Er is reeds telefonisch contact geweest met de meeste patiënten, de rest zal in de loop van vandaag worden gebeld.

We willen wel benadrukken: We laten niemand in de steek!

We zullen vrijblijvend telefonisch contact houden, indien hier behoefte aan is. Ook is het mogelijk om een videoconsult in te plannen om met een van ons te overleggen of advies te krijgen over hoe te handelen of te trainen. Indien je behoefte hebt aan een op maat gemaakt trainingsschema om de komende periode toch aan je herstel te blijven werken, sturen we je deze graag naar je toe. Het is mogelijk om dit wekelijks met je fysiotherapeut te evalueren en bij te stellen.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen, appen of mailen.

Tel:                  0495-551819
App:                06-24154520
E-mail:            info@fysiophilipsenmeijer.nl

Wij zullen de telefoontjes, app-jes of mails te alle tijde beantwoorden.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe in deze vreemde en lastige tijd. Laten we de kwetsbaren en de mensen om ons heen beschermen door de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. We hopen snel weer de zorg te kunnen leveren, die jullie van ons gewend zijn.

Groet,

Joost, Yvette & Kevin
Fysiotherapie Philipse

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier