Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
29-05-2020

Opening nieuwe vestiging – Molenakkerplein 115

Zoals in onze eerdere berichten te lezen was, zijn we vanaf eind september hard aan het werk geweest om onze nieuwe vestiging in Weert helemaal naar wens te maken. We hadden gehoopt om begin maart af te trappen en de eerste patiënten op Molenakker te verwelkomen. Helaas gooide de uitbraak van het coronavirus roet in het eten en waren wij genoodzaakt om zowel de locatie in Ell als de nieuwe locatie in Weert voor enkele weken te sluiten. 

In deze periode hebben we niet stilgezeten. We hebben de tijd gebruikt om de laatste hand te leggen aan de inrichting en de praktijk ‘coronaproof’ te maken. Sinds een aantal weken hebben wij de fysiotherapeutische zorg weer opgeschaald. De eerste patiënten hebben inmiddels kennis mogen maken met onze nieuwe vestiging. De positieve reacties doen ons enorm goed!

Helaas kunnen we vanwege alle veiligheidsmaatregelen nog geen ‘officieel’ moment vastleggen om samen te toasten op de opening. Waar mogelijk willen we dit, afhankelijk van de ontwikkelingen op coronagebied, in de nabije toekomst alsnog laten plaatsvinden.

Wel is het inmiddels weer mogelijk om een afspraak in te plannen met een van onze fysiotherapeuten. Neem hiervoor telefonisch, via e-mail of via onze website contact met ons op! Voor nieuwe patiënten is het mogelijk om je infogegevens in ons systeem in te vullen via het patiëntenportaal. Houd bij het maken van een afspraak wel rekening met de opgestelde coronamaatregelen. Deze zijn hier terug te lezen.

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier