Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
15-03-2020

Maatrelegen coronavirus

We hopen middels dit bericht zo veel mogelijk van onze patiënten te bereiken. Daarom ook de vraag dit bericht via social media te delen!

De uitbraak van het Coronavirus heeft ons in zijn greep. Vooralsnog is er voor de Fysiotherapie in algemene zin nog geen besluit genomen over het open houden of sluiten van de praktijken. Vanavond vindt er een overleg plaats tussen het KNGF (Genootschap Fysiotherapie) en (ZN) Zorgverzekeraars Nederland. Mogelijk dat we naar aanleiding van de uitkomst van dat gesprek alsnog overgaan tot sluiting.

Dit alles betekent wel dat wij, naar aanleiding van de maatregelen van de overheid en het advies van het RIVM, ook onze eigen maatregelen treffen om Coronaverspreiding tegen te gaan en onze (kwetsbare) patiënten te beschermen. Deze zijn als volgt:

    Risicopatiënten;
        Boven de 70 jaar
        Cardiovasculaire patiënten (bekend met hart- of longproblemen)
        Momenteel onder behandeling van specialist (cardiologie, longspecialisme, geriatrie, oncologie, internist of neurologie).
    Géén groepstherapie, enkel één op één behandeling;
    Indien niet noodzakelijk gelieve geen derden mee te nemen naar je afspraak;
    30 minuten afspraak per patiënt, ook voor trainers;
    Handen bij binnenkomst van de praktijk én uitgaan van de praktijk wassen. Wij bieden duidelijk een ruimte aan (met instructies) waar men gebruik van kan maken;
    Desinfecteren handen na het wassen bij binnenkomst en vertrek;
    Desinfecteren gebruikte materialen, onder supervisie van de fysiotherapeut;
    Bij griep, verkoudheid, niezen/hoesten, koorts of andere soortgelijke symptomen verzoeken wij met klem, en dat geldt ook bij twijfel, om de afspraak af te bellen of te verzetten;
    Ook wanneer je partner of een directe huisgenoot een van de symptomen zoals hierboven beschreven vertoont verzoeken wij je de afspraak te annuleren;
    Graag verzoeken wij iedereen één grote of twee (middel-)kleine handdoeken mee te nemen.

Wij willen onze praktijk niet open houden voor economisch gewin, maar willen de patiënten die onze hulp nodig hebben kunnen helpen. Indien je fysieke klachten hebt die kunnen wachten verzoeken wij je tot nader bericht géén nieuwe afspraak te plannen.

Wij zijn komende dagen tijdens kantooruren bereikbaar voor overleg. Wij wensen eenieder veel sterkte en gezondheid toe in voor iedereen in deze onbekende, vreemde en spannende tijd.

Team Fysiotherapie Philipsen
 

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier