Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Voor wie is sportfysio geschikt?

Sportfysio is geschikt voor sporters die een blessure hebben opgelopen en willen herstellen op de meest verantwoorde manier. Ook overtrainde sporters kunnen terecht bij een sportfysiotherapeut voor sportfysiotherapie, juist wanneer de sporters een gericht doel hebben zoals het beklimmen van de Alpe d’huez, wintersporten, een marathon lopen of klaarstomen voor sport/voetbalseizoen en hierbij advies willen om blessures te voorkomen. De sportfysiotherapeut is ook beschikbaar voor advies wanneer mensen wel willen sporten maar dit op het moment (nog) niet doen. Hoe pak je dit aan? Welke bewegingen, intensiteit en frequenties zijn voor jou geschikt? En hoe zit dat wanneer je kampt met een handicap of een chronische ziekte? Een sportfysiotherapeut heeft antwoord op al jouw vragen.

Wat is een sportfysiotherapeut?

Een sport fysiotherapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding tot fysiotherapeut een opleiding tot sportfysiotherapie gevolgd heeft. Zoals het woord het al aangeeft is hij gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van sporters, dit zowel voor het opstellen van aangepaste trainingsprogramma's als wel het doen herstellen van (sport) blessures. Daarnaast zal de sportfysiotherapeut veel aandacht besteden aan het voorkomen van nieuwe, of herhalingen van blessures.

Sporten en fysiotherapie bij Fysio Philipsen

Woon je in Weert, Ell of in de omgeving van Weert en Ell en zoek je een deskundige fysiotherapeut? Bij Fysiotherapie Philipsen word je altijd professioneel behandeld. Voor sportfysiotherapie in Weert of Ell ben je bij ons aan het juiste adres! Dit geldt al helemaal als je sporter of topsporter bent; de praktijk is namelijk gespecialiseerd in sportfysiotherapie.

Behandelplan en programma’s van sportfysiotherapie

Afhankelijk van jouw fysieke conditie kan de sportfysiotherapeut kiezen uit verschillende behandelmogelijkheden die bijdragen aan herstel of juist voorkomen van blessures. Tijdens oefenprogramma’s kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van juist wel of geen trainingsapparatuur, mobiliserende technieken, ondersteunende behandelapparatuur of braces en taping. De sportfysiotherapeut van Fysio Philipsen traint je functioneel en sportspecifiek zodat alle behandelingen worden aangepast aan sportniveau. Train met een sportfysiotherapeut en krijg advies op het gebied van sport en beweging. 

Contact opnemen met sportfysiotherapeut Fysio Philipsen

Benieuwd geworden naar wat Fysio Philipsen voor jou kan betekenen op het gebied van sportfysiotherapie?Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten. Samen kiezen we het juiste behandelplan dat het best bij jou past.  

Vestiging Weert Weert Veel van onze klanten komen uit :
Soerendonk, Ospel, Someren, Valkenswaard, Sterksel, Asten, Meijel, Maarheeze, Lierop, Weert, Nederweert, Heeze, Leende, Budel, Stramproy, Liessel en nog meer plaatsen in de buurt van Weert binnen Brabant en Limburg.
Plan route
Vestiging Ell Ell Veel van onze klanten komen uit :
Maasbracht, Tungelroy, Haelen, Heythuysen, Leveroy, Haler, Echt, Baexem, Beegden, Horn, Herten, Roermond, Hunsel, Neeritter, Thorn, Panheel, Kelpen, Heel, Wessem, Stevensweert, Swartbroek, Ittervoort en nog meer plaatsen in de buurt van Ell binnen Brabant en Limburg.
Plan route
0495-551819
info@fysiophilipsenmeijer.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier